AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ev yapmak

Kahve falında mezarlıkta ev yapmak

Kahve falında mezarlıkta ev yapmak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ev yapmak gördüyseniz:

  • Biraz da kendinizi şımartmanız gerekiyor.

Kahve falında mezarlıkta ev yapmak aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, çok hayır duası alacağına işaret eder.

Kahve falında mezar üstüne ev yapmak işlerde aksilikler yaşanacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalet eder.

Kahve falında mezara ev yapmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, geçim derdinin olmayacağına işarettir.

Kahve falında mezarlığa ev yapmak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok daha mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığa tuvaletini yapmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, bolluk içine olacağına inanılır.

Kahve falında mezar ziyareti yapmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işaret eder.

Kahve falında mezarda banyo yapmak işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığa çiş yapmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir