AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa tuvaletini yapmak

Kahve falında mezarlığa tuvaletini yapmak

Kahve falında mezarlığa tuvaletini yapmak yenisinin başlayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, alışveriş yapacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten veya yeni kişilerle bir araya gelmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında mezarlığa tuvaletini yapmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara tuvaletini yapmak borçlanılacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette mezar görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta tuvalet görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete büyük abdest yapmak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halıya tuvaletini yapmak çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük tuvaletini altına yapmak zenginlik elde edeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında açık alanda tuvaletini yapmak darlığa düşmeyeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir