AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar ziyareti yapmak

Kahve falında mezar ziyareti yapmak

Kahve falında mezar ziyareti yapmak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında mezar ziyareti yapmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yer veya işle ilgili alternatifleriniz konusunda fazla sayıda seçeneğiniz var.

Kahve falında mezar ziyareti yapmak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği alamet eder.

Kahve falında babanın mezarını ziyaret etmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında mezar ziyareti görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, sarsılacağına inanılır.

Kahve falında evliya mezarı ziyaret etmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezari ziyaret etmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına yorulur.

Kahve falında mezarlık ziyareti görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir