AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa ev yapmak

Kahve falında mezarlığa ev yapmak

Kahve falında mezarlığa ev yapmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, saygın biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığa ev yapmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyler varsa, bunu yüksek sesle dile getirebilir ya da bitirilmesi gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında mezarlığa ev yapmak yol alacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ev yapmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar üstüne ev yapmak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara ev yapmak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta düğün yapmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda banyo yapmak onu borçtan kurtaracağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta temizlik yapmak maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlığa tuvaletini yapmak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir