AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa çiş yapmak

Kahve falında mezarlığa çiş yapmak

Kahve falında mezarlığa çiş yapmak hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, zamanının boşa gideceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi ciddiye almak istemeyebilirler.

Kahve falında mezarlığa çiş yapmak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına delalettir.

Kahve falında mezara çiş yapmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına inanılır.

Kahve falında pantolona çiş yapmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının üstüne çiş yapmak iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işarettir.

Kahve falında altına çiş yapmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin üzerine çiş yapmak yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yaparken çiş yapmak çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında halının üzerine çiş yapmak öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir