AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda banyo yapmak

Kahve falında mezarda banyo yapmak

Kahve falında mezarda banyo yapmak onuruna ve şerefine leke süreceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında mezarda banyo yapmak gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı veya ticari bazı girişimleriniz istenildiği şekilde ilerlemiyor olabilir ya da ilerlemeyeceğinin işaretlerini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında mezarlıkta banyo yapmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda banyo yapmak her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odanın içinde banyo yapmak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli suyla banyo yapmak sahip olduklarının da çoğalacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında giyinik banyo yapmak imkânsızlıklarının biteceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında evde banyo yapmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, iyilik bulacağına işaret eder.

Kahve falında birisiyle banyo yapmak yapılmak istenen projeye hız verileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında açıkta banyo yapmak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir