AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstüne ev yapmak

Kahve falında mezar üstüne ev yapmak

Kahve falında mezar üstüne ev yapmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne ev yapmak gördüyseniz:

  • Her zaman yüzünü gösteren bir konu tekrarlanabilir.

Kahve falında mezar üstüne ev yapmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev üstüne ev yapmak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına delalettir.

Kahve falında evinin üstüne ev yapmak ufkunun açılacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin üstüne ev yapmak mal mülk kazanacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun üstüne ev yapmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ev yapmak sağlığına kavuşacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığa ev yapmak iş değişikliğine gidileceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezara ev yapmak başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir