AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara ev yapmak

Kahve falında mezara ev yapmak

Kahve falında mezara ev yapmak kudretli kişiler arasına gireceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında mezara ev yapmak gördüyseniz:

  • Bazı endişelerinizi bilinir kılmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında mezar üstüne ev yapmak esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta ev yapmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezara ev yapmak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa ev yapmak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında mezara çiş yapmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında mezar ziyareti yapmak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta piknik yapmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara tuvaletini yapmak işsizlerin iş sahibi olacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir