AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarların arasında dolaşmak

Kahve falında mezarların arasında dolaşmak

Kahve falında mezarların arasında dolaşmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sürekli tartışacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarların arasında dolaşmak gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Kahve falında mezarların arasında dolaşmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölülerin arasında dolaşmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ara sokaklarda dolaşmak huzura ve esenliğe kavuşacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak hasretliklerin bir araya geleceğine, rahatının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında mezarda dolaşmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta dolaşmak sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar dolaşmak heyecan ve hareketlilik geleceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir