AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, bekârlığına da veda edeceğine işarettir.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına tabir olunur.

Kahve falında gece dolaşmak başına türlü işler geleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında gece sokakta dolaşmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak dertlerin ortadan kalkacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına işarettir.

Kahve falında mezarların arasında dolaşmak kötü gününü de paylaşacağına, iç sıkıntısına işaret eder.

Kahve falında mezar dolaşmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlık dolaşmak saygınlığa, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında mezarda dolaşmak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir