AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık dolaşmak

Kahve falında mezarlık dolaşmak

Kahve falında mezarlık dolaşmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlık dolaşmak gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek veya işlerinize karışabilecek kişilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında mezarların arasında dolaşmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar dolaşmak sorunların çabucak atlatılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda dolaşmak daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta dolaşmak sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık dolaşmak bir akrabadan hata görüleceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gece dolaşmak çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir