AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar dolaşmak

Kahve falında mezar dolaşmak

Kahve falında mezar dolaşmak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, sağlık ve hayır getireceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında mezar dolaşmak gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, parasının her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında mezarların arasında dolaşmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar dolaşmak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında mezarda dolaşmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, düşmanlarını kaybetmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta dolaşmak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında mezarlık dolaşmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, geçim derdinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yalınayak dolaşmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir