AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda konuşmak

Kahve falında mezarda konuşmak

Kahve falında mezarda konuşmak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, imkanlarının artacağına, daha çok iş yapacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, iyilik görüleceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda konuşmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz patronunuzla ya da üzerinizde yetki sahibi olan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında mezarla konuşmak kazancının sürekli artacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ölülerle konuşmak günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, keyifli olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda ölüyle konuşmak her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar başında konuşmak parasının her geçen gün artacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta ölüyle konuşmak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına işarettir.

Kahve falında mezardaki kişiyle konuşmak önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta biriyle konuşmak hayırlı günler yaşayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir