AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ateş görmek

Kahve falında mezarlıkta ateş görmek

Kahve falında mezarlıkta ateş görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, doğru haber almaya, adım atarken çok zorlanacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta ateş gördüyseniz:

  • Bir yatırımın getirisi yüksek olabilir.

Kahve falında mezarın içinde ateş görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Kahve falında mezar üzerinde ateş görmek insanların birbirine kenetleneceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda ateş yakmak buna rağmen kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta ateş yakmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine delalettir.

Kahve falında mezarda ateş görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulur.

Kahve falında mezar içinde ateş görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstünde ateş görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta ateş görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, elde edilecek menfaatlere yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir