AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın içinde ateş görmek

Kahve falında mezarın içinde ateş görmek

Kahve falında mezarın içinde ateş görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın içinde ateş gördüyseniz:

  • O ise size yeterince anlayış göstererek ona da ilgi göstermenizi bekliyor.

Kahve falında mezar içinde ateş görmek yarar sağlamayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde ateş görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta ateş yakmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında mezarda ateş yakmak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın üstünde ateş görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta ateş görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında mezar üzerinde ateş görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda ateş görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir