AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda ateş yakmak

Kahve falında mezarda ateş yakmak

Kahve falında mezarda ateş yakmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda ateş yakmak gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında mezarda ateş yakmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta ateş yakmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, evlatlarından hayır bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sönen ateşi yakmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada ateş yakmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Kahve falında benzinle ateş yakmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş yakmak söndürmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ormanda ateş yakmak kısmetinin de açılacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında tandırda ateş yakmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir