AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üzerinde ateş görmek

Kahve falında mezar üzerinde ateş görmek

Kahve falında mezar üzerinde ateş görmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, beklentilerine ulaşacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına işarettir.

Kahve falında mezar üzerinde ateş gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için harcama yapma yolunu da seçebilirsiniz.

Kahve falında mezarda ateş yakmak sonradan da çok üzüleceğine, yönetici makamına oturacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda ateş görmek evlat sahibi olunacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezardan ateş çıktığını görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında mezar üzerinde ateş görmek aşının da çoğalacağına, bunalıma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta ateş görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine yorulur.

Kahve falında mezarın içinde ateş görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstünde ateş görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında mezar içinde ateş görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir