AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar içinde ateş görmek

Kahve falında mezar içinde ateş görmek

Kahve falında mezar içinde ateş görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, bunu şeref sayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, rızıksız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar içinde ateş gördüyseniz:

  • Duygusal kararlar vermemeye çalışın.

Kahve falında mezar içinde ateş görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde ateş görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta ateş yakmak hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında mezar üzerinde ateş görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ateş görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarın üstünde ateş görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan ateş çıktığını görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda ateş görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir