AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ateş yakmak

Kahve falında mezarlıkta ateş yakmak

Kahve falında mezarlıkta ateş yakmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, maddi kayba uğrayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, keyfinin yerine geleceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta ateş yakmak gördüyseniz:

  • Ani rekabet veya mücadele ortamları söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarlıkta ateş yakmak bol nimete kavuşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda ateş yakmak işin düzeltileceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına işaret eder.

Kahve falında çakmakla ateş yakmak yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde ateş yakmak maddi açıdan rahat edileceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ateş yakmak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında ısınmak için ateş yakmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağda ateş yakmak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında elinde ateş yakmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir