AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünde ateş görmek

Kahve falında mezarın üstünde ateş görmek

Kahve falında mezarın üstünde ateş görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, yarasını saracağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına yorulur.

Kahve falında mezarın üstünde ateş gördüyseniz:

  • Yeni aşklar veya mevcut ilişkilerinizde duygusal açılımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarın üstünde ateş görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında ateş üstünde namaz kılmak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında ateş üstünde kazan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş üstünde ekmek pişirmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya yorulur.

Kahve falında denizin üstünde ateş görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş üstünden atlamak sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında üstünde ateş görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir