AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda ateş görmek

Kahve falında mezarda ateş görmek

Kahve falında mezarda ateş görmek bilgi sahibi olacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında mezarda ateş gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda meydana gelen değişiklikler sizin için avantajlı durumlar yaratabilir.

Kahve falında mezarın içinde ateş görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Kahve falında mezar üzerinde ateş görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda ateş görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde ateş görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan ateş çıktığını görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, verilen emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta ateş görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta ateş yakmak iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda ateş yakmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir