AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkları gezmek

Kahve falında mezarlıkları gezmek

Kahve falında mezarlıkları gezmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile saadetinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkları gezmek gördüyseniz:

  • Çevre ile daha fazla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında mezarın üstünde gezmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığı gezmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulur.

Kahve falında mezar üzerinde gezmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkları gezmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, işini layığı ile yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda gezdiğini görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkda gezmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta gezmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta gezdiğini görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir