AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığı gezmek

Kahve falında mezarlığı gezmek

Kahve falında mezarlığı gezmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında mezarlığı gezmek gördüyseniz:

  • Yapılacak yollar veya seyahatler görüntünüz veya farkındalığınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Kahve falında mezarlıkta gezdiğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mezar üzerinde gezmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığı gezmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında gece mezarlıkta gezmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkda gezmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın içinde gezmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta gezmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstünde gezmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir