AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta gezdiğini görmek

Kahve falında mezarlıkta gezdiğini görmek

Kahve falında mezarlıkta gezdiğini görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta gezdiğini gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile imkan dahilindedir.

Kahve falında mezarın üstünde gezmek zorlukların biteceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerinde gezmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığın içinde gezmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mezarda gezdiğini görmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkları gezmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta gezmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sevdikleri ile kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mezarlığı gezmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gece mezarlıkta gezmek eksik olan yanının tamamlayacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir