AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta gezmek

Kahve falında mezarlıkta gezmek

Kahve falında mezarlıkta gezmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta gezmek gördüyseniz:

  • Tutarsız kişilerden nefret ediyorsunuz.

Kahve falında mezarlıkta gezmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında gece mezarlıkta gezmek mallarının ve parasının çoğalacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığı gezmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üzerinde gezmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta gezdiğini görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda gezdiğini görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkları gezmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, düşmanlarına da dost olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstünde gezmek hayatının zorlaşacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir