AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda gezdiğini görmek

Kahve falında mezarda gezdiğini görmek

Kahve falında mezarda gezdiğini görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda gezdiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa sürpriz bir şekilde gelişen bir davette biriyle tanışacaksınız.

Kahve falında mezarın üstünde gezmek dinde bilginleşeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkları gezmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kötü gidişe dur denileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda gezdiğini görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın içinde gezmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerinde gezmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında gece mezarlıkta gezmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığı gezmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkda gezmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir