AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkda gezmek

Kahve falında mezarlıkda gezmek

Kahve falında mezarlıkda gezmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, kişinin can derdine düşeceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkda gezmek gördüyseniz:

  • Genelde iyimsersiniz.

Kahve falında mezarlığın içinde gezmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta gezmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkda gezmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece mezarlıkta gezmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığı gezmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret eder.

Kahve falında mezar üzerinde gezmek günlerini hastanede geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkları gezmek gelirinin de garanti altında olacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına inanılır.

Kahve falında mezarda gezdiğini görmek her zaman kötülük için çalışacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir