AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üzerinde gezmek

Kahve falında mezar üzerinde gezmek

Kahve falında mezar üzerinde gezmek hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mezar üzerinde gezmek gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında mezarlıkları gezmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta gezmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, resmi bir göreve getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın içinde gezmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlığı gezmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstünde gezmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta gezdiğini görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işarettir.

Kahve falında mezar üzerinde gezmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında mezarda gezdiğini görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir