AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünde gezmek

Kahve falında mezarın üstünde gezmek

Kahve falında mezarın üstünde gezmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, bol kazanç elde edileceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, huzurlu hissedileceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Kahve falında mezarın üstünde gezmek gördüyseniz:

  • Yardımcı olma çabanız sizden fayda sağlamaya çalışan kişilerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında mezarın üstünde gezmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde gezmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünde gemiyle gezmek endişelerin biteceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında karıncanın üstünde gezdiğini görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında denizin üstünde gezmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet eder.

Kahve falında deve üstünde gezmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında atın üstünde gezmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında suyun üstünde gezmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir