AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın içinde uyumak

Kahve falında mezarın içinde uyumak

Kahve falında mezarın içinde uyumak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, işlerini yoluna sokacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, her daim bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde uyumak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren veya ilişkilerinizle ilgili bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında mezarın içinde uyumak sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde uyumak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda uyumak çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda uyuduğunu görmek gücünün azalacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mezarın üzerinde uyumak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kurulu düzeni olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlık yanında uyumak sabrını zorlayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mezar üzerinde uyumak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık üzerinde uyumak tamamlanmadan kalacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir