AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık üzerinde uyumak

Kahve falında mezarlık üzerinde uyumak

Kahve falında mezarlık üzerinde uyumak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, malının da eksilmeyeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, rızkının kesileceğine, çok büyük zararlar edileceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlık üzerinde uyumak gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilere ulaşmalısınız.

Kahve falında mezar üstünde uyuduğunu görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine inanılır.

Kahve falında mezar üzerinde uyumak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın yanında uyumak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık yanında uyumak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine inanılır.

Kahve falında mezarın üzerinde uyumak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta uyumak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık üzerinde uyumak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık uyumak yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir