AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece mezarlıkta uyumak

Kahve falında gece mezarlıkta uyumak

Kahve falında gece mezarlıkta uyumak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece mezarlıkta uyumak gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında gece mezarlıkta uyumak mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında gece mezara gitmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında gece mezarlıkta olduğunu görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece mezarlıktan geçmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında gece mezarlığa girmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında gece mezarlıkta gezmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece mezarlıkta dua etmek güzel evlatlar yetiştireceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir