AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, özel yaşamınızı veya ruhsal durumunuzu ilgilendiren başlıklarda tıkanan veya oldukça karmaşık hale gelen bazı konularda aklınıza parlak fikirler gelebilir.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, elde edilecek menfaatlere işarettir.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, adından konuşulur olacağına yorulur.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, istediği gibi hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, kötü karakterli bir kadına tabir olunur.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir