AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın üstünden arabayla geçmek

Kahve falında mezarlığın üstünden arabayla geçmek

Kahve falında mezarlığın üstünden arabayla geçmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığın üstünden arabayla geçmek gördüyseniz:

  • Aslında yanlış anlaşıldığınızı izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Kahve falında mezarlığın üstünden arabayla geçmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstünden geçmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığın üstünden geçmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz üstünden arabayla geçmek işlerinin toparlanacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstünden araba geçmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden arabayla geçmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan arabayla geçmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla mezarlıktan geçmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir