AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünden geçmek

Kahve falında mezarın üstünden geçmek

Kahve falında mezarın üstünden geçmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, ferah bir eve geçileceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına inanılır.

Kahve falında mezarın üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Yalnızsanız kalıcı ilişkiler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında mezarın üstünden geçmek yerinde saymayacağına, kendi işinin sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığın üstünden arabayla geçmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üstünden geçmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalettir.

Kahve falında ırmak üstünden geçmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına yorulur.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında nehrin üstünden geçmek hayatının iyileşeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir