AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmak üstünden geçmek

Kahve falında ırmak üstünden geçmek

Kahve falında ırmak üstünden geçmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, ayıplanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, mal ve para biriktireceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ırmak üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Bir süredir yapılması gerekliliği doğan işler daha fazla beklemeyebilir.

Kahve falında ırmak üstünden geçmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında ırmaktan geçmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret eder.

Kahve falında ırmak üzerinden geçmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında ırmağı geçmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ırmak geçmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında ırmak üstünde yürümek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün üstünden geçmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir