AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın üstünde yürümek

Kahve falında mezarlığın üstünde yürümek

Kahve falında mezarlığın üstünde yürümek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar.

Kahve falında mezarlığın üstünde yürümek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın üstünde yürümek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık üstünde yürümek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında diz üstünde yürümek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında havuz üstünde yürümek falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşin üstünde yürümek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir