AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünde yürümek

Kahve falında mezarın üstünde yürümek

Kahve falında mezarın üstünde yürümek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • İnsanlara ne istediğinizi veya size neyin uyup uymadığını anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında mezarın üstünde yürümek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlık üstünde yürümek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığın üstünde yürümek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, elinin sıkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine delalettir.

Kahve falında kaya üstünde yürümek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kayanın üstünde yürümek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında çatı üstünde yürümek yaşama isteğinin artacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir