AnaSayfa / Genel / Kahve falında diz üstünde yürümek

Kahve falında diz üstünde yürümek

Kahve falında diz üstünde yürümek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, güzel günlerle tanışılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına delalet eder.

Kahve falında diz üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı hayallerin gerçek olabilmesi için, o yolda bazı adımlar atılması gerekebilir.

Kahve falında dizlerin üstünde yürümek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet eder.

Kahve falında dizlerinin üstünde yürümek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dizleri üstünde yürümek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çıkış yolları bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diz üstünde yürümek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına inanılır.

Kahve falında dizlerin üzerinde yürümek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında dizlerini dövmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına işaret eder.

Kahve falında dizlerine sarılmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dizlerinin bağı çözülmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir