AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine alamet eder.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kimselerden bazı isteklerde bulunmanız sorunlara neden olacak.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine yorulur.

Kahve falında karın üstünde yürümek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, itibar kazanacağına işarettir.

Kahve falında karın üstünde araba sürmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, renk ve eğlence geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karın üstünde arabayla gitmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde namaz kılmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında karın üstünde yatmak sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalettir.

Kahve falında karın üstünde kaymak iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde kan görmek maddi zararının giderileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir