AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın içinden geçmek

Kahve falında mezarlığın içinden geçmek

Kahve falında mezarlığın içinden geçmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu etkileyebilecek bazı durumlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarlığın içinden geçmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, duraklama yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar içinden geçmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık içinden geçmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, üzüntülü haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın içinden geçmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan arabayla geçmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktan geçmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına delalettir.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığın üstünden geçmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir