AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan arabayla geçmek

Kahve falında mezarlıktan arabayla geçmek

Kahve falında mezarlıktan arabayla geçmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıktan arabayla geçmek gördüyseniz:

  • Stresli ortamlardan kurtulmanın en iyi yolu evde vakit geçirmek olabilir.

Kahve falında mezarlıktan arabayla geçmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığın üstünden arabayla geçmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine inanılır.

Kahve falında arabayla mezarlıktan geçmek üzerinde kafa yoracağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık içinden geçmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üzerinden geçmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığın üstünden geçmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hanesine bolluk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık önünden geçmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında mezar içinden geçmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir