AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar içinden geçmek

Kahve falında mezar içinden geçmek

Kahve falında mezar içinden geçmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çok iyi giden işlerin duracağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında mezar içinden geçmek gördüyseniz:

  • Duygusal yanınızın ağır basması kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir.

Kahve falında mezarlık içinden geçmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında mezar içinden geçmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, işinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında mezarın içinden geçmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığın içinden geçmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ailesini hem gururlandıracağına yorulur.

Kahve falında arabayla mezarlıktan geçmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mezarın üzerinden geçmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir