AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan geçmek

Kahve falında mezarlıktan geçmek

Kahve falında mezarlıktan geçmek mevlit okutacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıktan geçmek gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki fikirleriniz ciddiye alınabilir veya kabul görebilir.

Kahve falında mezar üzerinden geçmek yaşadığı darlığın son bulacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında mezarın yanından geçmek her zaman hürmet göreceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında mezardan geçmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığın önünden geçmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan arabayla geçmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlık içinden geçmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar içinden geçmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek düzenli bir işe kavuşulacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir