AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üzerine toprak atmak

Kahve falında mezarın üzerine toprak atmak

Kahve falında mezarın üzerine toprak atmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, pişman olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, hayırlı günlerin geleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarın üzerine toprak atmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda bulunan kişilerle anlaşmazlık yaşamamak için sabırlı olmanız gerekebilir.

Kahve falında boş mezara toprak atmak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulur.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına işarettir.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa toprak atmak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, belalı insanlara denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezar üzerine toprak atmak yeni mekânlara gireceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi mezarına toprak atmak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mezara toprak atmak kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir