AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmandan saklanmak

Kahve falında düşmandan saklanmak

Kahve falında düşmandan saklanmak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, malların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmandan saklanmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu güçlendirecek yatırımlar veya planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında düşmanından saklanmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşman askerlerinden saklanmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında düşmandan kaçmak saklanmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalet eder.

Kahve falında düşmandan saklanmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında düşmanlardan saklanmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine alamet eder.

Kahve falında çukurda saklanmak çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında depremden saklanmak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında dolap arkasına saklanmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir