AnaSayfa / Genel / Kahve falında saklandığını görmek

Kahve falında saklandığını görmek

Kahve falında saklandığını görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saklandığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin endişe veya kaygılarınızı görmesi gerekmiyor.

Kahve falında birinden korkup saklanmak daha fazla kazanç getireceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında ormanda saklanmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saklandığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çukura saklanmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında suda saklanmak yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mağaraya saklanmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini saklanmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapının arkasına saklanmak yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir