AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocadan saklanmak

Kahve falında kocadan saklanmak

Kahve falında kocadan saklanmak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kocadan saklanmak gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Kahve falında kocadan saklanmak fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Kahve falında kocadan kağıt para almak komşular tarafından kötülenileceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocadan ayrıldığını görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulur.

Kahve falında kocadan boşanmak istemek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocadan çiçek almak geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocadan kaçmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına işaret eder.

Kahve falında kocadan boşandığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, büyük bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocadan para almak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kötü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir