AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinden saklanmak

Kahve falında eşinden saklanmak

Kahve falında eşinden saklanmak hem de hayat standartlarının yükseleceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinden saklanmak gördüyseniz:

  • Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek.

Kahve falında eşinden saklanmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işarettir.

Kahve falında eşinden küsmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, işlerin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında eşinden ayrılmak başkasıyla evlenmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında eşinden ayrılacağını söylemek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinden başkasına aşık olmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet eder.

Kahve falında kızının eşinden ayrıldığını görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinden su istemek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinden kaçtığını görmek bol para kazanacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir