AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerin arasında dolaşmak

Kahve falında ölülerin arasında dolaşmak

Kahve falında ölülerin arasında dolaşmak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına yorulur.

Kahve falında ölülerin arasında dolaşmak gördüyseniz:

  • İnsanları kendilerinden korumak zordur.

Kahve falında ölülerin arasında dolaşmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında mezarların arasında dolaşmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında ara sokaklarda dolaşmak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölüyle dolaşmak hastalıkların şifa bulacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine yorulur.

Kahve falında kendini ölülerin arasında görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında yalınayak dolaşmak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında atla dolaşmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumda dolaşmak ev içinde mutluluğun artacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir